De tijd dat je een speaker achter de bank wilde verstoppen is voorbij. De BeoPlay A9 is een echte visuele verrassing en produceert fantastisch geluid. De beste premium materialen, geweldig geluid en design komen samen in deze bijzondere speaker!

Spectaculair geluid
Zowel visueel als auditief is dit A9 'stand alone' systeem van BeoPlay een echte aanwinst! Dankzij de twee 3” middenbereik speakers en twee ¾ ” tweeters, beide aangedreven door aparte D klasse versterkers van 80 watt, bereikt de A9 zeer heldere hoge tonen en ruime middentonen. De 8” woofer produceert met een klasse D versterker van maar liefst 160 watt een zeer krachtige bas. Bovendien zorgt de basreflexpoortvoor een optimale ontwikkeling van de lage tonen, zodat de bas ook mooi blijft klinken als je de volumeknop omhoog draait! De ronde vorm van de BeoPlay zorgt er tevens voor dat het geluid mooi naar buiten gericht is en je dus altijd van kamervullende muziek geniet: van zachte achtergrondmuziek tot harde rock!

B&O Play A9
B&O Play

Drie geluidsprofielen: hoek, vrij en wand
Aangezien de ruimte waarin je muziek afspeelt ook een groot deel van de akoestiek en het uiteindelijke geluid bepaalt, beschikt de BeoPlay A9 over een schakelaar waarmee je heel eenvoudig wisselt tussen drie geluidsprofielen. Wanneer de BeoPlay bijvoorbeeld in een hoek staat zal dit de bas versterken. Met behulp van de schakelaar kies je dan voor de ‘hoek-stand’ en zal het apparaat inspelen op het effect dat de ruimte heeft. Met een optionele muurbeugel is de A9 ook zonder poten aan de muur te monteren, en ook hiervoor is dus een aparte, ingebouwde geluidstand beschikbaar.

Innovatieve bediening
Wil je de speaker harder of zachter zetten? Dan kun je dit bijvoorbeeld doen op het mobiele apparaat waarmee de BeoPlay verbonden is. Het volume aanpassen doe je echter ook heel eenvoudig door naar links of rechts over zijn ronde bovenkant met ingebouwde aanraaksensor te ‘aaien’. Ook demp je zijn geluid heel makkelijk door je hand op de bovenkant te leggen.

Eyecatching design
De materialen die voor de A9 gebruikt zijn, zijn zorgvuldig geselecteerd en van erg hoge kwaliteit. Zelfs over de achterkant van de A9 is nagedacht, waardoor hij vanuit alle hoeken mooi is. De poten zijn bijvoorbeeld vervaardigd uit solide esdoornhout. Bovendien kent deze elegante verschijning een ontzettend veelzijdig design: kies er bijvoorbeeld voor om de A9 op te laten gaan in het interieur, of zorg dat hij opvalt door hem een opvallende plek te geven en mooi te laten contrasteren met zijn omgeving.

 

Andere B&O Play producten: