Bluesound

Bluesound is een samenwerking tussen muziekliefhebbers en audiofielen, die een belofte van perfecte, draadloze digitale hifi willen waarmaken.

Als ontwerpers, ingenieurs en liefhebbers die een leven lang in de muziekindustrie hebben gewerkt nemen we met minder dan perfectie geen genoegen. Velen van ons waren er in de jaren ’70 ook al bij, toen we met het inmiddels wereldberoemde NAD pionierden in de hifi. En we streven nog steeds onvermoeibaar een perfecte muziekweergave met innovatieve technologie na. Wij zijn niet het zoveelste computerbedrijf, bij ons gaat het om muziek.

De Achtergrond

Digitale audio begon ooit zoals elke andere nieuwe technologie. Het was opwindend en nieuw – maar ook gelimiteerd en verre van perfect – en natuurlijk sloot de volgende generatie het als nieuwe standaard in de armen. Nu zijn wij dol op technologie, maar we houden nóg meer van muziek. Wat ons betreft was digitaal altijd een beetje onder de maat, dus besloten we de lat een stuk hoger te leggen. Zodat muziekliefhebbers én audiofielen konden horen wat ze sinds het ontstaan van digitale muziekweergave hebben gemist. Want zelfs 16-bit cd’s bevatten nog niet de helft van de muzikale informatie die op de studio-master staat. Kun je nagaan hoe weinig er overblijft bij MP3… Na meer dan 10 jaar gecomprimeerde muziek die uit oordopjes en goedkope Dockjes gesist komt vonden we het welletjes. De draagbare muziekspelers die we allemaal zo geweldig vinden hebben de manier waarop we naar muziek luisteren veranderd, maar wij werden er niet blij van. Die tijd is echter voorbij, want nu is er 24-bits HD digitale audio.

Al jouw muziek, en iedereen mag meeluisteren.

Trek die dopjes uit je oren en laat je muziek weer door de kamer klinken. Want zeg nou zelf: muziek is toch gemaakt om te delen? Wij hebben een passie voor detaillering, klankkleur en volume (en dan hebben we het niet alleen over Decibellen) dus ontwikkelden we een een nieuwe visie op draadloos HD geluid, waarbij geluidskwaliteit en gebruiksgemak hand in hand gaan. Muziekweergave zoals het in de studio klonk tijdens de opname. Zoals de muzikanten wilden dat je het zou horen. En voeg daar nog je eigen muziekbibliotheek, internetradio en online muziekdiensten aan toe. Klinkt goed hè? Wij vinden van wel, en de recensenten ook.

Je hoeft geen audiofiel te zijn om te kunnen genieten van HD muziekweergave, maar met een beetje geluk word je dat wél als je hoort wat je altijd hebt gemist!

Bluesound

Met Bluesound, begint meteen de ontdekkingsreis met miljoenen muziekstukken uit een van de vele muziekdiensten of via een van de duizenden radiostations of podcasts van over de hele wereld via Tune In. Of luister naar je eigen muziek collectie welke is opgeslagen op de PC, Smartphone of tablet op elke Bluesound speler in het huis. Klik gewoon de muziek aan die je wilt horen in de BluOS app, overal in huis, en laat Bluesound het kloppende hart van uw luisterervaring.

LISTEN TO ALL THE MUSIC EVER RECORDED

Bluesound streaming

Stem af op elk radiostation, podcast of sportwedstrijd, vanuit elke kamer.

Met on-demand toegang tot duizenden lokale en internationale internet radiostations, sport wedstrijden, gesproken boeken, podcasts en heel veel meer, je kunt eenvoudig afstemmen op de grootste collectie, kostenloze audio van over de hele wereld, vanuit elke kamer in uw huis.

Graag zelf ontdekken? Reserveer nu uw vrijblijvende demonstratie in onze showroom!

Naam *
Gewenste datum