Quiet_Comfort_35_028_HR__48425.1465909359.1280.1280.jpg

De beste van Bose is nu draadloos

We investeerden meer dan 40 jaar onderzoek in de ontwikkeling van de beste ruisonderdrukking ter wereld. Toen werd het een obsessie om die draadloos te maken. Het resultaat: QuietComfort 35 wireless headphones. Je hebt geen gedoe meer met kabels en maakt gemakkelijk verbinding met je apparaten via Bluetooth® en NFC. Dankzij volumeafhankelijke EQ is het geluid in balans bij elk volume. Het ruisverminderingssysteem met dubbele microfoon zorgt voor duidelijke gesprekken, zelfs in een omgeving met wind of lawaai.

Dit is onze beste hoofdtelefoon. Voor de draadloze variant hadden we één doel: Bluetooth en onze Acoustic Noise Cancelling-technologie samenbrengen zonder dat dit ten koste gaat van de technologieën en de geluidsprestaties waar we om bekendstaan. Probeer hem zelf – je wilt nooit meer iets anders.

  • Toonaangevende ruisonderdrukking maakt stilte stiller en laat muziek beter klinken
  • Draadloze connectiviteit voor je apparaten door middel van Bluetoothen NFC-koppeling
  • De accu gaat draadloos tot wel 20 uur mee en met kabel maar liefst 40 uur
  • Hoogwaardige materialen maken hem licht en comfortabel, zodat je de hele dag kunt luisteren
  • De Bose Connect-app helpt je om gekoppelde apparaten te beheren en maakt je ervaring persoonlijker
Bose QC35

Muziek klinkt beter

Schakel hem in en het omgevingsgeluid verdwijnt. Je favoriete nummers krijgen een nieuwe dimensie, met rijk, helder geluid. Het lijkt net alsof je ze voor het eerst hoort. Het is geen magie, maar dit is magisch voor je oren. De microfoons zijn nauwkeurig in en buiten de oorschelpen geplaatst. De elektronica van Bose meet, vergelijkt en reageert voortdurend op omgevingsgeluiden. Vervolgens stuurt de elektronica een gelijkwaardig en tegengesteld signaal naar de luidsprekers in de oorschelpen om deze geluiden te neutraliseren. Zo kun je ongestoord genieten van je favoriete muziek – of de rust van stilte.

 

Uitzonderlijk lange accuduur

Veel mensen denken dat draadloze hoofdtelefoons minder lang meegaan. Daar hebben we iets aan gedaan. Hoe? Door de grootte en de vorm van onze lithium-ionaccu aan te passen aan de ruimte in de oorschelp zonder af te doen aan de pasvorm en het comfort. Nu kun je tot wel 20 uur draadloos van muziek genieten, ongekend voor draadloze hoofdtelefoons. Bovendien kun je met kabel maar liefst 40 uur luisteren.

Bose QC35
 
Bose QC35

Stilte is nog stiller

De elektronische ruisvloer is een ander speerpunt voor ons. De ruisvloer van een hoofdtelefoon is het zachte gesis dat je vaak hoort in stille omgevingen. Omdat dit geluid meetbaar is, hebben we de elektronica in de QC35 headphones net zolang aangepast tot het gesis vrijwel niet meer te detecteren was.

 

Hoogwaardige materialen voor langdurig comfort

Het materiaal is belangrijk. Daarom is de hoofdband van de QC35 headphones niet gewoon zacht; hij is luxueus. Alcantara® – het zachte materiaal dat door prestigieuze bedrijven wordt gebruikt op jachten en luxe bolides – zorgt voor ultiem comfort, de hele dag lang. De oorkussens zijn gemaakt van een synthetisch proteïneleer en bevatten een siliconenlaagje voor passieve ruisonderdrukking.

 

Lichtgewicht en duurzaam? Hoe kan dat?

Vaak wordt gedacht dat lichte hoofdtelefoons van plastic zijn gemaakt en snel kapotgaan. Daarom gebruiken wij geen plastic. Wij gebruiken met glasvezels versterkte nylon die bijzonder licht is maar zeer duurzaam. Deze hoofdtelefoons hebben bovendien een sterke afwerking. De veer en de draaipunten van de hoofdband zijn gemaakt van roestvrij staal, zodat de hoofdtelefoon duurzaam genoeg is voor dagelijks gebruik.

 
Bose Quiet Comfort 35

Eenvoudige bediening

Verbinden met Bluetooth-apparaten en ertussen schakelen, bijvoorbeeld vanaf je iPad of iPhone, is nu kinderlijk eenvoudig. Met de gratis Bose Connect-app beheer je alle verbindingen via een intuïtieve grafische interface. Wanneer je hoofdtelefoon is gekoppeld met meerdere apparaten, kun je er automatisch tussen schakelen wanneer je wilt. De app zorgt ook voor software-updates, tips over producten en je kunt zelfs je instellingen aanpassen.

 
QuietComfort 35 wireless headphones
314.09
Kleur:
Quantity:
Add To Cart