Snel en eenvoudig uw boodschap communiceren...

Je dagelijkse promoties, nieuws of events razendsnel en op een aantrekkelijke manier bekendmaken bij je doelgroep? Vergeet affiches, want digital signage is de manier om je klanten op een gerichte en snelle manier aan te spreken. Alle informatie wordt centraal beheerd en dynamisch gestuurd, in functie van de locatie, het tijdstip en de doelgroep. Van Gils maakt je wegwijs in de technologie, geeft je een uitgebreide training zodat je vlot aan de slag kan gaan met de software en verzorgt indien nodig je content updates.  

 5 troeven van digital signage:

-      Spreek mensen rechtstreeks aan in je bedrijf, winkel, apotheek, hotel, restaurant, school, ziekenhuis, …

-      Afbeeldingen, video, tekst, flash, powerpoint, of RSS feeds: de inhoud mogelijkheden zijn eindeloos.

-      Toon je info op een specifiek moment, op een specifieke plaats.

-      Koppel met een onbeperkt aantal beeldschermen, tv’s, videowalls of kiosken.

-      Beheer alles eenvoudig vanaf één centrale plaats.


Klaar om samen met ons te ontdekken welk voordeel digital signage u kan opleveren? Wij alvast wel!

 
Digitale informatieborden zijn niet meer weg te denken uit onze wereld.

Project: Mes Amis - interactieve social media wall

De digital signage oplossing is een uitstekend alternatief voor PC-based systemen. The Hyper Media Players zijn speciaal ontwikkelde en gemaakte spelers om implementatie en onderhoud te vereenvoudigen voor effectieve AV communicatie applicaties. Van Gils implementeert systemen van Brightsign en Spinetix, deze marktleiders binnen digital signage bieden de allerhoogste performantie, speciaal ontworpen om 24/7 te functioneren.

Onze non-PC based mediaplayers kunnen eenvoudig via het netwerk worden beheerd en geupdate. Middels de HMD design en beheer software is onze digital signage voorzien van allerhande content en templates. Dat kan full screen of in zelf ontworpen zones binnen de template. De templates en individuele content zoals afbeeldingen, video, flash, powerpoint, tekst of RSS feeds kunn ein een playlist worden geplaatst. Met de koppeling in iCalendar kan er een specifieke tijd en datum worden meegegeven zodat het kinderlijk eenvoudig is om uw content op het juiste moment weer te geven op het display.

Een stap verder gaan? Via de uitgebreide software krijgt u een constante live-preview die ervoor zorgt dat u ziet wat u maakt en ziet wat u doet. Na dat uw project is gemaakt kunt u het direct toewijzen aan de media players wereldwijd vanop één locatie.

Wij verzorgen een uitgebreide training zodat u binnen de kortste keren kunt werken met de HMD software en uw digital signage eenvoudig zelf kunt vullen en updaten.

U wenst dat de informatie update gebeurt door Van Gils? Een team van ontwerpers staat voor u klaar! Aankopen of leasen? Maak snel een afspraak en ontdek wat Van Gils digital signage voor u kan betekenen.

Partners: Signage Live, Brightsign en Spinetix

 

 

 

Een afspraak maken?

Naam *
Naam
U wenst een afspraak:
Uw wenst een afspraak betreffende:
Gewenste datum afspraak:
Gewenste datum afspraak:
Gewenst tijdstip afspraak:
Gewenst tijdstip afspraak: