• Expo Waregem (map)
  • Waregem
  • Belgium

Van Gils en Glorieux nodigen u graag uit op onze stand:

Bouwen doe je meestal maar één keer. Op de Bouw- en Verbouwbeurs in Waregem vind je op één plaats een hondertal firma’s die je degelijk informeren over alle aspecten van bouwen en verbouwen. De goede kwaliteit van de standen en de centrale cafetaria zorgen voor een gezellig kader om informatie te verzamelen. Alle sectoren zijn opnieuw vertegenwoordigd. Voor elk wat wils dus.

Ook dit jaar voorzien we de Innovation Corner, waar een tiental producenten de bezoekers zullen verbazen met hun nieuwigheden op vlak van interieur en wooncomfort. Verder op de beurs kan je terecht bij de gerelateerde standhouders voor meer informatie omtrent deze producten. Onze Art Corner benadrukt opnieuw de bijdrage van kunst aan de sfeer in een interieur.

Kortom, de ideale beurs voor iedereen met bouw- of verbouwkriebels!

Verbouwbeurs