Geniet

Al uw films. In volle glorie.

De Kaleidescape ervaring begint met uw favoriete films en muziek, in de hoogst denkbare audio- en video kwaliteit. Blu-ray, DVD en films die u download uit de Kaleidescape online Store. Zonder hinderlijke copyright  waarschuwingen en trailers, menu’s en advertenties. Haarscherpe belden en overweldigend geluid veranderen uw living in de ultieme thuisbioscoop. Maar dat is nog maar het begin. Kaleidescape doet veel meer dan film afspelen van begin tot eind. Het ontsluit de magie van uw filmcollectie. Ontdek de verborgen juweeltjes in uw bibliotheek.  Herontdek favoriete scenes en songs of leg deze zelf vast. Met Kaleidescape heeft u onmiddellijke toegang tot eindeloos plezier. 

 

 

Ontdek

De verborgen juweeltjes.

Het Kaleidescape systeem bewaart en catalogiseert honderden zo niet duizenden films die u importeert van disk of in de Kaleidescape store online aanschaft in DVD of Blu Ray kwaliteit. Geen gedoe met lege hoesjes en gekraste disks, geen gezoek. Kaleidescape maakt uw films beschikbaar in een interface die meermalen met prijzen overladen is en geldt als industriestandaard. Zoek op titel, genre, acteur, regisseur, jaartal tot uw keuze gemaakt is. Of u gebruikt het ”cover art” overzicht en scroll eenvoudig door uw collectie. Deze interface sorteert op een intelligente manier gerelateerde films rondom uw selectie. Zo heeft u altijd een frisse kijk op uw filmverzameling.

De Kaleidescape apparatuur kan heel eenvoudig bediend worden met de bijgeleverde afstandsbediening, een universele afstandsbediening, de briljante gratis iPad app of met een controlsysteem zoals Crestron, URC, Control4 etc. Zodra u op play drukt wordt u onthaald op een fantastische beeld en geluid traktatie. Met een vliegende start, de Kaleidescape players gaan van nul tot Blu ray in luttele seconden. Uw Kaleidescape weet ook precies waar de hoofdfilm begint en slaat alle hinderlijke voorfilmpjes, reclames en waarschuwingen over.  Bovendien doet u alles legaal, u hoeft geen discutabele software van een derde partij te downloaden.

 

 

Connecteer

Kaleidescape

Doe meer met uw films.

De Kaleidescape App voor iPad brengt de interactie met uw films en muziek naar een hoger niveau, zelfs terwijl u naar een film kijkt of naar muziek luistert. Lees de filmkritieken via Common Sense Mediaen Rotten Tomatoes™ en bekijk welke films door iedereen in de familie bekeken kunnen worden. Of zie wat de rest van de wereld te zeggen heeft over uw favoriete films, regisseurs en acteurs. De verbazingwekkende Covers View geeft u extra suggesties op basis van uw keuze, stop een ogenblik bij een film en de filmhoesjes worden automatisch gesorteerd om u een aantal suggesties te tonen. Voor een nieuwe set aanbevelingen drukt u eenvoudig op de shuffle knop of schud even met de iPad. Muziekliefhebbers zullen helemaal content zijn met vele mogelijkheden van de iPad applicatie. Maak het uzelf gemakkelijk in uw favoriete gemakkelijke stoel en browse door uw muziekcollectie, op basis van artiest, genre of album. Maak instant playlists op genre of bekijk de uitgebreide informatie die de database bevat. Zonder de TV of projector aan te zetten.  

 

 

Shop

Geen disks meer nodig.

De Kaleidescape store is de enige online winkel met Blu Ray kwaliteit downloads. Met de laatste nieuwe releases. Of herontdek je (bijna) vergeten lievelingsfilms. Verras de familie. Gewoon simpel downloaden in dezelfde kwaliteit als van een Blu Ray schijfje, rechtstreeks naar uw Kaleidescapesysteem. Geen gedoe meer met het hanteren van fysieke disks. Uw gehele collectie in één systeem, te bekijken vanuit elke kamer in de woning. U hoeft zich ook geen zorgen te maken om u een film dubbel aan te schaffen, de Kaleidescape store weet welke films u al heeft. Het gemak van legale digitale downloads met de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit. Maar dat is nog niet alles. De Kaleidescape Store komt voort uit het streven van Kaleidescape naar het hoogst haalbare in kwaliteit en bedieningsgemak en biedt een aantal makkelijke upgrademogelijkheden.  Tegen een geringe vergoeding kunt u de Blu Ray disks uit uw collectie disk free maken of DVD’s opwaarderen naar Blu Ray kwaliteit. Deze digitale kopieën zijn inclusief Ultraviolet rechten om deze films af te spelen op TV, PC, tablet of telefoon.

 

 

Herbeleef

De beste scenes. Opnieuw.

Razendsnelle toegang tot de scenes die een speelfilm tot een klassieker maken. Ons team van filmkenners heeft zorgvuldig de meest memorabele scenes -of het nu gaat om een auto achtervolging, de magische kus of de grote finale-  van duizenden films, concerten en musicals uitgekozen. Navigeer eenvoudig naar het scene menu of leg zelf eenvoudig uw favoriete momenten vast. Uw favoriete scènes of die van ons, altijd ter beschikking om te delen met familie en vrienden. Niets op TV en geen tijd om een hele film te kijken ? Browse door uw favoriete filmmomenten. Bovendien beschikken de meeste films, geïmporteerd én gedownload over uitgebreide extra’s met commentaren, outtakes, en documentaires over het maken van de film, die u weer rechtstreeks vanuit uw Kaleidescape menu kunt opstarten. U kunt zelf de recensies en waarderingen via de iPad app bekijken terwijl de film doorspeelt.

 

 

Vermaak

Film kijken op zijn best

Kaleidescape

Samen een film kijken was nog nooit zo leuk. Samen een film uitzoeken, de reviews lezen, trailers bekijken. Kaleidescape maakt intelligente suggesties via de “cover art shuffle” op basis van genre, hoofdrolspelers en regisseur. Bekijk wat scenes, die met één druk op de knop af te spelen zijn. En als de discussie losbarst over de definitieve keuze, laat u uw favoriete soundtrack afspelen.

Waarom uw kostbare tijd verspillen met zoeken naar doosjes en disks, oeverloos wachten trage Blu Ray spelers, FBI, Brein en Sofam waarschuwingen, trailers en onhandige disk menu’s.
Kaleidescape bespaart héél veel kostbare tijd !  Bescherm

Ontworpen voor de familie.

U vind het belangrijk dat u zelf kunt bepalen welke films geschikt zijn voor de tere kinderziel. Elke film op uw Kaleidescape systeem heeft een label met de juiste filmkeuringsleeftijd aan de hand waarvan u bepaalt wat de kinderen wel of niet kunnen zien. Als u vindt dat alle films boven filmkeuringsleeftijd van 12 jaar niet beschikbaar zijn kunt u dat eenvoudig instellen. Alles boven die categorie wordt niet in de lijst of cover flow getoond.

Meer weten over de reden dat een film (in de VS) een bepaalde rating heeft gekregen ? Via de iPad app is dat eenvoudig vast te stellen via de link naar Common Sense Media. Daar kunt u een afgewogen keuze maken of een film wel of niet geschikt is voor uw kind. De filmkeuring is immers in elk land anders.

Voor de jongste kinderen is er nog de speciale kinderafstandsbediening. Zodra deze wordt gebruikt schakelt de Kaleidescape over naar een kindvriendelijke tekstvrije interface met uitsluitend films die u geschikt acht voor de peuters. Die vinden het fantastisch dat ze hun eigen films kunnen bekijken (en u ook).Waardeer

Het ultieme home theater.

Kaleidescape werkt prima samen met alle componenten in uw thuisbioscoop. Geeft er meerwaarde aan. Wanneer u de “play” knop indrukt worden de lichten gedimd, de gordijnen sluiten, het scherm wordt correct ingesteld, de ondertitels en audiotrack staan meteen correct ingesteld. Geheel automatisch. Kaleidescape communiceert met alle populaire domotica systemen, dus u kunt lekker achterover leunen en van de show genieten. Voor de echte bioscoopervaring zijn tegenwoordig de schermen met een 21:9 beeldverhouding populair. Uw Kaleidescape kan met de ingebouwde CinemaScape feature automatisch alle aspect ratio’s afspelen zonder dat u hoef te wachten op het bewegen van de anamorfische voorzetlens en het schakelen van de beeldmodi door de projector. Moeiteloos aaneengesloten clips bekijken in alle aspect ratio’s zonder gedoe. Het hoort gewoon bij het rijke Kaleidescape gevoel.

Kaleidescape vault