Spectral maakt techniek onzichtbaar.
Spectral

De chaos die elektronica in vele woonkamers veroorzaakt, maakt ons nog steeds sprakeloos: luidsprekers die in de weg staan, meters losse kabels, een wildgroei aan afstandsbedieningen en steeds vaker een iPhone die op voorlopige wijze is aangekoppeld met een laadsnoer. Met onze homecinema oplossingen scheppen we in één klap orde in uw woonkamer: De luidsprekers zijn in de meubels geïntegreerd. Samen met de kabels. De iPhone krijgt een vaste laad- en afspeelplaats. De vele afstandsbedieningen zijn vervangen door een enkel exemplaar die bijna alles kan. En dankzij een infrarood linksysteem kan de apparaten zelfs met gesloten meubel aangestuurd worden.

 

Onzichtbare luidsprekers. Indrukwekkend geluid.

Bij het thuisbioscoopsystemen zijn de luidsprekers onzichtbaar in het meubel geïntegreerd. Zonder ook maar enige rondslingerende luidspreker en kabel zorgen ze voor een indrukwekkende geluidsbeleving. Dat onze Virtual Surround Systemen met volwaardige surroundsystemen kunnen meekomen, bewijzen de testresultaten uit verschillende hifi-vakbladen. Bovendien bieden ze een uitstekend stereogeluid.

Voor elk wat wils! Ontdek het Spectral gamma in de Van Gils showwroom

U wenst een gesloten TV-meubel, waarin u al uw consumentenelektronica onzichtbaar kunt opbergen? Dan bent u bij Spectral aan het juiste adres: Met de TwentyAmenoSpectral Music BoxScalaDiscCocoonBrickClosedCockpit en Catena bieden we u zes verschillende kastmeubel-series met verschillende designs en een grote hoeveelheid praktische oplossingen zoals draaibare TV-beugels, slimme kabelgeleidingen, geïntegreerde soundsystemen en veel meer. Laat uzelf verrassen!

Spectral Ameno

Spectral Ameno

Spectral Brick

Spectral Brick

Spectral Cocoon

Spectral Cocoon

Spectral Disc

Spectral Disc

Spectral Scale

Spectral Scale

Spectral Twenty

Spectral Twenty