Bij het integreren van audiovisuele projecten in bedrijfspanden houdt Van Gils steeds rekening met een aantal kernwaarden. Hier wordt onder geen enkel beding vanaf geweken. Eenvoud, elegantie, bedrijfszekerheid, multifunctionaliteit, uitgebreide vooraf studie en 24/7 support, één voor één focus punten die Van Gils als "primair" beschouwt.

Wat u nodig heeft: Van Gils stelt vast wat er op de betreffende locatie nodig is met het oog op de zakelijke doelstellingen, de toepassing en het gebruik van het gebouw, beeld- en geluidsfaciliteiten zoals omroepinstallaties, en gezondheids-- en veiligheidseisen. 

Akoestische planning: met speciale software maakt Van Gils nauwkeurig akoestisch model van de ruimte. Dit om de belangrijkste geluidsparameters op voorhand te voorspellen en te integreren in het project.

Projectmanagement: een speciale projectmanager stelt het contract en het implementatieschema op, beheert de conformiteit met de wettelijke en lokale eisen, ziet toe op de levering van apparatuur en is verantwoordelijk voor de tijdige installatie en inbedrijfstelling.

Productassortiment: Van Gils selecteert de juiste producten uit een uitgebreid assortiment van beeldsystemen, luidsprekers, versterkers, regelapparatuur en andere producten en accessoires voor het bouwen van complete audiovisuele integratie. Dit pakket omvat systemen voor beeld – en geluidsystemen in winkels, bars, restaurants en hotels, 'long throw'-luidsprekers voor stadions en sporthallen, weerbestendige luidsprekers voor toepassingen in de open lucht, portable systemen en complete geluidssystemen in grootschalige faciliteiten, inclusief volwaardige omroep-, alarmerings- en evacuatiefuncties en toepassingen met meerdere bronnen, meerdere zones en meerdere ruimtes.

Installatie en inbedrijfstelling: flexibele installatieprogramma's zorgen dat aan specifieke eisen wordt voldaan, of het nu uitsluitend gaat om akoestische apparatuur of dat deze moet worden gecombineerd met video-, licht-, omroep- en andere apparatuur. Na een reeks kwaliteits- en functionaliteitscontroles wordt de installatie van begin tot eind in bedrijf gesteld. Hierbij wordt een nauwkeurige prestatiemeting uitgevoerd en worden de systeeminstellingen geoptimaliseerd voor de betreffende locatie.

After sales service, 24/7 support: Van Gils verzorgt complete technische trainingen, biedt service- en onderhoudscontracten en installatie-upgrades.

 

Wij onderhouden uw installatie voor u! Dankzij de Van Gils onderhoudspakketten geniet u zorgeloos van uw audiovisuele integratie. Wij maken jaarlijks een afspraak met u voor onderhoud en eventuele updates. 
Een onderhoudspakket aanvragen voor uw bestaande installatie ? Klik hier.

Referenties: vergaderzalen, kantoorgebouwen, toonzalen, aula's, theaterzalen, hotels, retail winkels, shopping centra, raadzalen, wellness centra, horeca, ...


Ontdek de volledig vernieuwde showroom met onder andere de talrijke belevingsruimtes en ervaar zelf de meerwaarde van een "Van Gils" beeld en geluid- integratie.
Tip: Wij geven u graag een uitgebreide demonstratie in de professionele bioscoopzaal. Naast een verbluffende projectie, verbazingwekkende 7.1 klankinstallatie, zorgen de D-box stoelen voor een extra dimensie. De Kaleidescape server zorgt voor honderden full HD films en concerten onmiddellijk binnen handbereik.