Van Gils zet in op innovatieve en vernieuwende ideeën, dat merkt u meteen aan de ruime keuze kwaliteitsvolle producten die we aanbieden. Bose, Loewe, Bowers and WilkinsKaleidescape, Wisdom Audio, Dynaudio, Integra, Arcam, Sonance, Sony, Samsung,  Sim2, Sonos, RTI, stuk voor stuk zijn het topmerken. Ons gespecialiseerd team maakt u graag wegwijs doorheen het aanbod, en luistert vooral goed naar uw persoonlijke wensen en ideeën. 

Voor elk project komt een specialist ter plaatse om alles in detail te bekijken en te bespreken. Daarna wordt alles duidelijk samengevat en gaat onze technische ploeg over tot actie. Ons team werkt samen met architecten, interieurontwerpers, elektriciens, haardenbouwers, ... om alles tot in de puntjes te laten uitvoeren. Bovendien volgt ons team regelmatig bijscholingen om mee te blijven met de allerlaatste technologie. Zo bent u er zeker van dat u de beste service krijgt.

 
Bose Lifestyle

 

 

Eenvoud
Het bedienen van uw audiovisuele apparatuur wordt kinderspel. Van Gils selecteert en implementeert de installatie met “eenvoud” als primair uitgangspunt. Dit resulteert in een uiterst gemakkelijk te bedienen installatie die enkel en alleen gebruik maakt van hoogwaardige en kwalitatieve componenten. Hierdoor geniet u zonder zorgen van het allerbeste beeld en geluid in elke ruimte, op elk moment naar keuze.


Stijl
U wenst opvallende design? Of houdt u liever van een minimalistische opstelling die zo goed als onzichtbaar wordt in uw interieur? Samen met u werkt Van Gils een integratie uit die 100% voldoet aan uw ideeën en wensen.

 

Technologie
De technologie binnen de audiovisuele wereld gaat razendsnel vooruit, dagelijks worden nieuwe producten en technologieën geïntroduceerd. Het gespecialiseerde Van Gils – team volgt deze ontwikkelingen op de voet, zo integreren zij enkel en alleen de allerlaatste technologieën van topkwaliteit. Gaande van de allerbeste beeld – en geluidskwaliteit tot een volwaardige domotica integratie.

 

Prestaties
Naast gebruiksgemak, stijl en technologie werkt Van Gils enkel met componenten die top prestaties leveren. Zodoende geniet u telkens van een uiterst natuurgetrouwe weergave. Ervaar een film of concert als nooit tevoren.

 

Wij onderhouden uw installatie voor u! Dankzij de Van Gils onderhoudspakketten geniet u zorgeloos van uw audiovisuele integratie. Wij maken jaarlijks een afspraak met u voor onderhoud en eventuele updates. 
Een onderhoudspakket aanvragen voor uw bestaande installatie ? Klik hier.

 

Ontdek de volledig vernieuwde showroom met onder andere de talrijke belevingsruimtes en ervaar zelf de meerwaarde van een "Van Gils" beeld en geluid- integratie.
Tip: Wij geven u graag een uitgebreide demonstratie in de professionele bioscoopzaal. Naast een verbluffende projectie, verbazingwekkende 7.1 klankinstallatie, zorgen de D-box stoelen voor een extra dimensie. De Kaleidescape server zorgt voor honderden full HD films en concerten onmiddellijk binnen handbereik.