Muziek overal

U bent op zoek naar een compact, krachtig en eventueel draagbaar geluidsysteem ? Bij Van Gils kunt u allerhande systemen uittesten en beluisteren. Wij staan u graag bij met extra informatie.
Hebben wij niet wat u zoekt ? Geen zorgen,  enkele dagen later kunt u het artikel naar keuze vrijblijvend komen testen.
Tot binnenkort !

Haarscherp beeld

Uw favoriete TV show, een spectaculaire film of een voetbal wedstrijd bij u levensecht in de woonkamer ? Ontdek samen met ons de allernieuwste TV trends. Van Gils implementeert het beste beeld naadloos in uw ruimte naar keuze.
Onze technische ploeg staat klaar u wegwijs te maken in de wonderenwereld van onder andere SMART TV en nog zoveel meer.

Verbluffende klank

U vindt ook dat dat muziek pure emotie is ? Het niet alleen beluisteren, maar ook het beleven van muziek vindt u uiterst belangrijk ? Dan is een bezoek aan onze showroom met speciaal ingerichte luisterruimtes een must ! Een concert beleven was nog nooit zo gemakkelijk, vanop de eerste rij in uw persoonlijke woonkamer.

Maak vrijblijvend een afspraak →

Schrijf u in op de Van Gils - nieuwsbrief →

Ontdek de volledig vernieuwde showroom met onder andere de talrijke belevingsruimtes en ervaar zelf de meerwaarde van een "Van Gils" beeld- en geluidintegratie. Klik hier en neem alvast een virtuele tour.
Tip: Wij geven u graag een uitgebreide demonstratie in de professionele bioscoopzaal. Naast een verbluffende projectie, verbazingwekkende 7.1 klankinstallatie, zorgen de D-box stoelen voor een extra dimensie. De Kaleidescape server zorgt voor honderden full HD films en concerten onmiddellijk binnen handbereik.