Verdiepte TV aansluitbox van Sync-Box

Met de inbouwdoos van Sync-box heeft u alle aansluitingen die nodig zijn om uw flatscreen aan te sluiten bij de hand. Zowel stroom, HDMI, kabel/satelliet en lan aansluitingen in één diepe inbouwdoos.Het slimme gepatenteerde ontwerp is leverbaar in elke configuratie die u nodig heeft. Sync-box is ontworpen voor het gebruik van zowel Euro Modules als Keystone Modules en zijn zowel geschikt voor toepassing in UK als Europa. De Sync-box is leverbaar in combinatie met HDMI, Cat5/Cat6, Coax, Brush Plates, F type en nog veel meer met simpele klik modules

Afdekplaat?

De afdekplaat is een belangrijk onderdeel van de installatie. Met de slim ontworpen, gepatenteerde afdekplaat is de Sync-Box pas echt af. U onttrekt de aansluitingen slim aan het zicht als de TV gemonteerd is aan bijvoorbeeld een Future Automation beugel of als u de TV naar een andere locatie verplaatst. De afdekplaat is leverbaar in 4 afwerkingen: Platinum, Nickel, Gold en Matt White.

Nieuwbouw of retro fit?

The Sync-Box heeft de afmetingen van een standaard UK dubbele lasdoos te weten 132mm (B) x 72mm (H) x 60mm (D) en kan eenvoudig in nieuwbouw of verbouw toegepast worden. De backbox is van metaal en dus geschikt voor montage in beton of baksteen. Voor gipsplaat is binnenkort een speciale kunststof versie leverbaar.

U wenst ook uw installatie hoogwaardig afwerken met deze Sync Box inbouwmodules?

Bestellen kan eenvoudig via onderstaand formulier:

Contactgegevens
Bedrijfsnaam *
Bedrijfsnaam
Verzending
Adres *
Adres
Gewenste producten