Streaming

 

 

Deezer Spotify

We kunnen de term niet meer wegdenken. Sinds de komst van diensten zoals Spotify en Deezer wijzigt de manier waarop we muziek beluisteren.

Miljoenen nummers. Duizenden zenders. Allemaal binnen handbereik.

Alle internetmuziek. Al je afspeellijsten. Je leven zit boordevol muziek. Nu kun je er zonder gedoe van genieten.

SoundTouch™. Het is een serie Bose®-producten waarmee je thuis draadloos muziek kunt streamen. Ontworpen voor directe toegang tot je muziek. Je hebt alleen een wifi-thuisnetwerk nodig en je kunt aan de slag.

We hebben het hier over 35 miljoen nummers. 20.000 radiozenders. Muziekdiensten zoals Deezer™ en Spotify®. Er is enorm veel keuze, maar met SoundTouch™ zijn je favorieten altijd klaar om af te spelen.

Zes presets plaatsen deze favorieten altijd binnen handbereik. En met de handige SoundTouch™ app ontdek je gemakkelijk nieuwe favorieten. Je hebt ongekende controle over de muziek die je wilt horen. Met SoundTouch™ systems kun je zelfs je hele huis vullen met muziek.

SoundTouch™. Net zo revolutionair als de manier waarop we tegenwoordig onze muziek kopen.