Krachtig en slim. Intelligenter. Sterker. Beter. Glashelder. Perfect geluid.

Met zijn indrukwekkende ingenieuze design en de altijd in ontwikkeling zijnde software is de PLAY:5 de ultieme home audio-krachtpatser die jouw luisterbeleving voor altijd zal veranderen. 

Zes gesynchroniseerde drivers en de innovatieve Trueplay-tuning, die zich aanpast aan de kamer, geven jouw favoriete muziek precies en glashelder weer. Elk instrument, elke stem, elk detail is duidelijk hoorbaar, zuiver en precies. Jouw favoriete muziek klinkt nu nog mooier. Zonder enige vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet. Heel erg hard.

Sluit je nog een tweede PLAY:5 aan dan zullen beide speakers hun positie automatisch herkennen en het geluid zo tunen dat er een perfect geluid ontstaat, die in horizontale stand breder en in verticale stand gerichter en intenser is. 

 

 

Versterker
Zes digitale klasse D-versterkers, perfect afgestemd op de speakers en de akoestische architectuur.

Tweeters
Drie tweeters zorgen voor een frisse, kraakheldere weergave van hoge tonen.

Mid-woofers
Drie mid-woofers staan garant voor een betrouwbare reproductie van de middenfrequenties, wat van cruciaal belang is voor de getrouwe weergave van stemmen en instrumenten, en voor een diep, rijk basgeluid.

Audio-ingang
Lijningang van 3,5 mm met automatische detectie.

Stereopaar
Maak van twee PLAY:5's aparte speakers voor een linker- en rechterkanaal voor nog meer luisterplezier. In verticale stand is de geluidsweergave gerichter en intenser, terwijl de horizontale stand een breder bereik geeft.

5.1 Home Cinema
Voeg twee PLAY:5 speakers toe aan je PLAYBAR en SUB voor een optimale surround sound-ervaring.