Krijg tot €100 Euro korting bij aankoop van een Bose Soundtouch portable, 20 of 30!

Nu kun je nog eenvoudiger genieten van al je favoriete muziek. Het SoundTouch™ 20 Series II system maakt gebruik van je wifi-thuisnetwerk om je draadloos toegang te bieden tot 20.000 internetradiozenders over de hele wereld, nummers en afspeellijsten uit je persoonlijke muziekbibliotheek en populaire muziekdiensten zoals Deezer™ en Spotify®. Je kunt elke zender of artiest die je maar wilt aan je presets toewijzen, zodat je ze altijd met één druk op de knop kunt beluisteren. Een wifi-thuisnetwerk is alles wat je nodig hebt en instellen is snel en eenvoudig.

Bezoek de Van Gils showroom om deze producten te ontdekken, u krijgt uw korting onmiddellijk aan de kassa verrekend. Tot binnenkort!

 

Koop vandaag een Bose Lifestyle Home Cinema en krijg een Bose Soundtouch 20 gratis!

Bose V535: Met de Lifestyle® 535 en 525 systems geniet je van al je entertainment met krachtige surround sound. Het diepe laag geeft je het gevoel dat je midden in de actie zit. Sluit maximaal zes hd-video- en audiobronnen aan, zoals uw 3D Blu-ray Disc™-speler, kabelkastje of gameconsole, met heldere installatie-instructies. En dankzij de Unify®-technologie van Bose werkt alles eenvoudig en probleemloos samen als één systeem.

Deelnemende producten: LS 135/235/525/535 series lll

*Acties geldig tot 02/08/2015