Pas je luidsprekers aan. Stream je favoriete muziek. Draadloos.

Je bent gek op de luidsprekers die je hebt. Maar er is een wereld aan draadloze muziek die je er niet mee kunt afspelen. Tot nu dan. Transformeer je stereo- of home-cinemasysteem met de SoundTouch wireless link adapter en stream muziek via je wifi-thuisnetwerk of vanafBluetooth®-apparaten. En gebruik de SoundTouch-app om je muziek eenvoudig te bedienen. Je kunt ook overal in huis muziek afspelen door je systeem uit te breiden met andere SoundTouch speakers. Maak je luidsprekers slimmer: maak ze draadloos en stream je favoriete muziek. Zo eenvoudig is het.

  • Je kunt eenvoudig naar draadloze muziek luisteren via de luidsprekers van bijvoorbeeld je stereosysteem of home-cinemasysteem, of je dockluidspreker
  • Maakt gebruik van je wifi-thuisnetwerk of Bluetooth -apparaten om eenvoudig toegang te krijgen tot je favoriete muziek
  • Is gemakkelijk uit te breiden met andere SoundTouch speakers om overal in huis muziek te streamen
  • Eenvoudig te installeren en alle benodigde kabels worden meegeleverd
  • Met de SoundTouch-app heb je volledige controle over je muziek via je telefoon of tablet

 

Wat kun je allemaal aansluiten?

Bose Wireless Link

De adapter heeft drie veelvoorkomende ingangen (optisch, AUX en RCA), dus je kunt alle apparaten die deze ingangen ondersteunen hierop aansluiten en er een SoundTouch wireless music system van maken. De meeste stereosystemen, home-cinemasystemen en dockluidsprekers zijn compatibel, dus de kans is groot dat je de apparaten in je woonkamer gewoon kun aansluiten en snel hebt geïnstalleerd. Heb je al een systeem van Bose? Veel Bose-systemen zijn compatibel, waaronder de meeste Lifestyle-, CineMate-, Wave-, SoundDock- en SoundLink-producten.

 

Muziek ontdekken met SoundTouch

Elke SoundTouch biedt draadloos toegang tot je favoriete muziekdiensten als Spotify®, plus internetradiozenders en je opgeslagen muziekbibliotheek. Ze maken verbinding via je wifi-thuisnetwerk, zodat muziek van internet rechtstreeks op het systeem kan worden afgespeeld. Je kunt ook muziek vanaf een telefoon of tablet afspelen via Bluetooth.*

 

Geïntegreerd Bluetooth

SoundTouch systems beschikken over Bluetooth-connectiviteit waarmee je vanaf elk compatibel apparaat en wanneer je maar wilt muziek kunt streamen. Zo kun je muziek afspelen van nog meer bronnen, zoals YouTube.

Prijs: 169.95 Euro
Test deze nu in de Van Gils showroom!