Naast de topkwaliteit, oogverblindend design en een waanzinnige kijkervaring... kunt u tussen 1 mei en 9 juli genieten van fantastische acties op het Loewe Ultra HD gamma bij van Gils!

 

Loewe UHD Connect
Loewe Connect UHD
Loewe Reference UHD
Loewe Art UHD

De gloednieuwe Loewe Connect UHD is een flexibele all-rounder die u en uw gezin uren kijkplezier zal bezorgen. Het toestel heeft een ingebouwde harde schijf van 1 TB waarop u programma’s, films en series kunt opnemen die u via streaming zelfs kunt bekijken op een ander scherm. Niet thuis en uw favoriete programma begint? Via de Loewe Smart Assist App kan u het gewoon opnemen eender waar u bent.

Qua beeldkwaliteit is het toestel uitgerust met de Ultra HD-technolgie, ook wel 4K genoemd. Dit is een resolutie die vier keer hoger is dan die van Full-HD displays (1.920 x 1.080). Door de Loewe Scalingtechnologie worden zelfs Full-HD-beelden opvallend beter weergegeven. Ondanks het kleinere geluidsoppervlak is dit toestel uitgerust met 4 luidsprekers (goed voor 80 watt muziekvermogen). Deze zijn voorzien van de modernste technologieën op de markt van Amerikaans audiospecialist SOEN©. Een externe soundbar hoeft u niet meer aan te schaffen want die is reeds geïntegreerd. De eveneens geïntegreerde A/V receiver met 5.1 HD Decoder, Dolby TrueHD en dts HD laat u toe om uw eigen, op maat gemaakte Home Cinema-systeem te creëren.

Dankzij het Assist Media-besturingssysteem stelt u het startscherm van uw televisie in net zoals dat van uw smartphone met herkenbare pictogrammen: tv-zenders, radiozenders, films die u hebt opgenomen, fotomappen op uw computer, websites, applicaties en meer. Een andere leuk snufje is de Loewe Multi Recording. Daarmee kunt u twee zenders tegelijkertijd opnemen. Ondertussen kijkt u rustig verder naar een derde kanaal of een andere tv-opname. De aansluitingen en kabels zijn handig weggewerkt zodat het tijdloze, elegante ontwerp nog beter tot zijn recht komt.

Ten slotte pakt Loewe de lange laadtijd bij het opstarten aan. Dankzij de Quick Start up-modus slaat u deze stap over en kunt u uw toestel supersnel opstarten vanuit stand-by.

Kom even langs en ontdek samen met ons het nieuwe top gamma van Loewe!