Het is de mooiste tijd van het jaar, en die zetten we kracht bij met fantastische kerstcadeaus!

Heerlijke en hartverwarmende kerstliedjes die door het hele huis klinken? Of toch liever Home Alone kijken in dolby surround? Ontdek alvast onze knallende aanbiedingen.

 
Bose Soundtouch 300 soundbar

150 EURO CADEAU!

Bij aankoop van een Bose soundbar + woofer

Soundbar: 800 Euro
Subwoofer: 800 Euro
Draadloze surroundspeakers: 350 Euro

Vaak wordt de soundbar gezien als een gewone oplossing voor ruimtebesparende home cinema. Maar Bose gaat niet voor 'gewoon'.

De SoundTouch 300 soundbar biedt de beste prestaties, ruimtelijkheid en het beste laag van alle eendelige tegenhangers van dit formaat. Elke centimeter van deze soundbar zit boordevol technologie die het beste haalt uit alles wat je kijkt en luistert. Specifieke drivers, QuietPort- en PhaseGuide-technologie… en de indruk dat je geluid hoort uit richtingen waar zich geen speakers bevinden. Bij elkaar zorgt dit voor een eersteklas audio-ervaring voor al je entertainment.

Van Gils staat al jaren bekend als dé Bose expert voor particulieren en professionelen. Een team van ervaren vakmannen, dat maandelijks wordt bijgeschoold over de nieuwste technieken, zorgt ervoor dat uw Bose product feilloos geïntegreerd wordt in het interieur van je woning of professionele ruimte. Heb je na de integratie nog vragen? Van Gils gaat prat op een uitstekende dienst na verkoop en helpt je met plezier verder.

 

Meer informatie omtrent een Bose soundbar? klik hier...

Actie geldig van 24.11.2017 tot en met 15.01.2018

We verwelkomen u graag in onze showroom voor een exclusieve demo! De kans is groot dat u onmiddellijk overtuigd bent, we bedanken u graag met 150 Euro korting onmiddellijk aan de kassa.
— Van Gils team.
Bose Soundtouch 300 en Acoustimass 300
Bose Soundtouch 300 en Acoustimass 300