We hebben imposante en vernieuwende audiovisuele technieken geïmplementeerd, een “masterpiece”.
— Van Gils
 

EVENTLOCATIE
3 ULTRAMODERNE EN AUTHENTIEKE ZALEN TOT 250 PERSONEN.

Op zoek naar een originele locatie voor een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest? Als eventlocatie zorgt ‘Het Bierkasteel’ voor een unieke touch. Het betreft hier een totaal nieuw concept waar authenticiteit en modernisme elkaar ontmoeten, met bier als bindmiddel natuurlijk. Volgens de aard en de grootte van uw event kunt u kiezen uit 3 zalen voorzien van de nieuwste multimedia technieken. Er is de bedrijfsgerichte Boardroom, de Troonzaal en de Foederzaal met een capaciteit van 250 personen. De ruime buitenpatio, een hedendaagse interpretatie van de klassieke kasteeltuin, leent zich perfect voor een receptie of walking diner.

 

BRASSERIEWERELDSE GERECHTEN MET BIER ALS SMAAKMAKER.

Wat kunt u in ‘Het Bierkasteel’ verwachten? Vooreerst is er de hippe brasserie.
Het inspirerende interieur wordt gedomineerd door de open keuken en het haardvuur maar de echte blikvanger is de imposante muur met 29 tapkranen.

Onze chefs bereiden er gezonde, overheerlijke gerechten op een exclusieve Mibrasa houtskoolgrill.

Tot 25/11/2016 is de brasserie open van maandag tot en met vrijdag van 12 tot 22 uur en u kunt er degusteren van de kaart of kiezen voor de business lunch. De toog en de open keuken vormen het ideale kader voor een gezellige foodsharing.

Vanaf 6/12/2016 tot en met 23/12/2016 is het Winter @ Bierkasteel met een pop-up restaurant in onze Foederzaal. Deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12 tot 22 uur met winterspecialiteiten op de menukaart! Daarenboven is in deze periode ook een Bierhütte op ons binnenplein, deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12 tot ... uur. Elke dag vanaf 17h afterwork party met DJ!

Vanaf 03/01/2017 is de brasserie open van dinsdag tot en met zaterdag van 12 tot 22 uur en u kunt er degusteren van de kaart of kiezen voor de business lunch. De toog en de open keuken vormen het ideale kader voor een gezellige foodsharing.

 

BEZOEKERSCENTRUM
EEN BEZOEK AAN EEN VAN DE MODERNSTE BROUWERIJEN VAN EUROPA.

Ook als bezoekerscentrum verdient ‘Het Bierkasteel’ zijn sporen. Het is de startplaats voor een inspirerend brouwerijbezoek onder begeleiding van een gids en met ondersteuning van strategisch geplaatste VAN GILS screens en headsets in 5 talen. Ontdek hoe het eraan toe gaat in de brouwzaal, de bottelarij, de tonnenzaal en de foederzaal. Met achteraf een degustatie van onze wereldvermaarde bieren uiteraard.

 

BIERBOETIEK
DE ULTIEME DROOM VAN ELKE BIERLIEFHEBBER

In de bierboetiek vindt u alles wat het hart van elke bierliefhebber sneller doet slaan: een ruim assortiment aan bieren in originele geschenkverpakking, bierpralines, bierglazen met hoge gebruiks- of verzamelwaarde en allerhande biergeschenken waaronder ook textiel en merchandising artikelen. De boetiek is ruim, luchtig en overzichtelijk ingericht en biedt door een glazen wand een zicht op de houten tonnen waarin het bier ligt te rijpen.

 

Andere VAN GILS referenties ontdekken...