Innovatie en Inspiratie op ISE: De Toekomst van AV Technologie

ISE staat bekend als hét trefpunt voor de AV-industrie, waar de nieuwste producten worden onthuld, trends worden gezet, en professionals uit de branche samenkomen om te leren en geïnspireerd te raken. Van Gils is er jaarlijks bij om de nieuwste AV-ontwikkelingen te ontdekken en deze kennis te delen met onze klanten, zodat we samen vooroplopen in technologische innovatie.

Sluit je bij ons aan op ISE en ervaar de toekomst van AV met de nieuwste technologieën die de branche transformeren.

 
 
 

Trends om in de gaten te houden dit Jaar

 

De transitie naar hybride werken heeft de behoefte aan geavanceerde videocommunicatietools vergroot.
Fabrikanten innoveren continu met geavanceerdere videobeloplossingen. Ontdek de nieuwste videobelbars en andere gerelateerde producten die efficiëntie en esthetiek combineren.

Is jouw organisatie al voorzien van deze moderne tools?

 

Grootschalige Schermtechnologieën

De trend verschuift naar het gebruik van één groot scherm, vervangend voor het tweede scherm. Met 21:9-schermen behoud je gemakkelijk het overzicht en verbeter je de online vergaderervaring.

Zo geven ze je ook de mogelijkheid om alle deelnemers te zien tijdens je online vergadering met Microsoft Teams Front Row. Vind het ideale scherm voor jouw behoeften bij topmerken als Samsung, LG en meer.

 

LED: Een Nieuwe Dimensie in Beeldkwaliteit

Hoewel LED-technologie al langer bestaat, ondergaat het een constante transformatie. Grote namen zoals Samsung, LG, en Sony onthullen op ISE hun nieuwste LED-innovaties, die niet alleen verbeteringen in prestatie beloven maar ook een nooit eerder geziene beeldkwaliteit.

Met grotere schermen en een verhoogde pixeldichtheid bereiken deze LED-schermen een ongekende scherpte en nagenoeg perfecte kleurweergave. Bovendien maakt de opkomst van transparante LED, ideaal voor etalages, de veelzijdigheid van LED-technologie duidelijk.

 

nnovatie in Ruimtebeheer

Met de opkomst van hybride werk zien we een toenemende vraag naar effectieve vergaderruimte- en werkplekreserveringssystemen. Oplossingen van bedrijven als GoBright en Evoko maken flexibel werken soepeler en efficiënter dan ooit.

 

Nieuwe technologieën om naar uit te kijken

 

De Clash van Conferentiebars:
Barco vs. Sennheiser

Barco zet een nieuwe standaard in hybride vergaderen met de uitbreiding van hun ClickShare assortiment. Met de introductie van hun nieuwste ClickShare conferentiebar en de geavanceerde CX50 Gen2, faciliteert Barco moeiteloze overgangen tussen Microsoft Teams Rooms en BYOM-meetings – een essentiële toevoeging aan elke moderne vergaderruimte.

Echter, de strijd om de ultieme videoconferentie-oplossing verhit, aangezien Sennheiser en Crestion de arena betreedt met hun eigen innovatieve conferentiebar tijdens ISE. Deze confrontatie belooft spannende ontwikkelingen voor de toekomst van hybride vergaderingen.

Laat Van Gils de ideale oplossing voor jouw specifieke behoeften bepalen

 

Yealink's Innovatieve Meetingboard

Yealink's meetingboard transformeert online vergaderingen met zijn dual-monitor opstelling - één voor contentdeling en één voor heldere deelnemerweergave.

Perfect voor uitgebreide presentaties en hybride teambijeenkomsten, compleet met de UVC40 BYOM-bar voor veelzijdige conferentieconnectiviteit.

 

Crestron's Triomfantelijke Terugkeer

Crestron herintroduceert zichzelf met innovaties die hybride werken en videoconferenties vereenvoudigen. Hun nieuwe conferentiebar en de geavanceerde 'beyond-camera', die sprekers vanuit verschillende hoeken volgt, markeren hun comeback.

Bovendien maken draadloze Flex pods met geïntegreerde microfoons en speakers de setup op elk bureau moeiteloos.

 

Kristalheldere Communicatie met Nureva

Nureva's doorbraak met hun speaker zorgt voor ongekend heldere stemweergave in elke call, perfect voor zowel intieme ruimtes als grote vergader- en conferentiezalen.

Sprekers worden duidelijk opgevangen, ongeacht waar ze naartoe gaan.

Wegdraaien van de microfoon? Geen probleem. Onder een tafel? Niet dat je het zou doen, maar het kan wel!

 

Sony: Voorop in Beeldtechnologie en Duurzaamheid

Sony zet de standaard hoog met hun nieuwste LCD-schermen, uitgerust met baanbrekende anti-reflectie technologie die superieur is in zowel reflectievermindering als kijkhoek.

Hun geavanceerde full LED-technologie verbetert zwartwaarden en lichtopbrengst (tot 700 NIT), terwijl het energieverbruik geoptimaliseerd wordt.

Sony's toewijding aan duurzaamheid is ongekend, met een productieproces dat 99% gerecycled plastic gebruikt en de inkt op verpakkingen minimaliseert. Hun lichtere producten en verpakkingen dragen bij aan efficiënter transport, in lijn met hun "road to zero" duurzaamheidsdoelstellingen.

 

Audac: Innovatie en Ecologie voor de Professionele Audiowereld

Audac zet grote stappen in de professionele audiomarkt met een uitgebreid assortiment van nieuwe producten, waaronder een geavanceerde processor en dynamische speakers, speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en een uitgebreid gamma aan bedieningspanelen.

Bovendien benadrukt Audac hun toewijding aan duurzaamheid door het verpakken van kabels in papieren labels en kartonnen binders, een milieuvriendelijk alternatief voor plastic.

Dit onderstreept hun inzet voor zowel audio-innovatie als ecologische verantwoordelijkheid.

 

QSC's Innovatieve Ervaring

QSC zet de toon met hun indrukwekkende experience tour, gedreven door de avant-garde ontwikkelingen van Q-SYS.

Het Q-SYS besturingssysteem vormt de softwarematige ruggengraat die een breed scala aan Q-SYS producten integreert en beheert, van software en diensten tot hardware.

Een hoogtepunt van de tour was de demonstratie van geavanceerde speaker tracking en ruimtelijke audio, waarmee de dynamiek van videobellen naar een nieuw niveau getild werd.

 

Clevertouch Revolutioneert met UX Pro Edge

Clevertouch onthult de innovatieve UX Pro Edge-monitor, uitgerust met de baanbrekende direct touch-functionaliteit.

Deze monitor brengt eenvoud en efficiëntie samen door cruciale handelingen direct binnen handbereik te plaatsen.

Met functies van een essentiële terugknop tot snelle toegang tot het Lynx Whiteboard, transformeren deze sneltoetsen de manier waarop we interactie hebben met technologie, en beloven een vloeiende en intuïtieve gebruikerservaring.

 

Cisco's Room Kit EQX: De Toekomst van Vergaderruimtes

Cisco tilt vergaderervaringen naar een hoger niveau met de Room Kit EQX, waarin geavanceerde AI en vlekkeloze connectiviteit samenkomen. Uitgerust met geavanceerde cameratechnologie en 2 schermen zorgt dit apparaat voor een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring.

Met zijn kamervullende geluid en een design dat zowel esthetisch als functioneel is, biedt de Room Kit EQX een complete oplossing voor moderne vergaderruimtes, inclusief efficiënt kabelbeheer en flexibele installatieopties.

 

LG en Samsung Herdefiniëren Retail met Transparante LED

Een revolutie in retailcommunicatie: transparante LED-technologie van LG en Samsung.

Deze innovatieve schermen bieden het beste van twee werelden - heldere, levendige beelden voor advertenties en de mogelijkheid om in een oogwenk transparant te worden, zodat de etalage zichtbaar blijft.

Een ware gamechanger in marketingefficiëntie, duurzaamheid en budgetbeheer. Ervaar de toekomst van retailcommunicatie nu.

 

Samsung Transparent MICRO LED

 

Voor de Consumentenmarkt

 

Trinnov's Doorbraak: Wave Forming Technologie

Trinnov zet een nieuwe standaard in home cinema met hun innovatieve "Wave Forming technologie".

Door een indrukwekkend aantal subwoofers in te zetten voor zowel het uitzenden als absorberen van geluidsgolven, bereikt deze technologie een ongekend nauwkeurige geluidsweergave, dit tot op de laagste frequenties.

Demonstraties onthulden een geluidskwaliteit die voorheen onbereikbaar leek, waarmee Trinnov de lat hoger legt voor home cinema ervaringen.

 

Wisdom Audio's Revolutie: Home Party 3.0

Wisdom Audio tilt huisfeesten naar een hoger niveau met hun state-of-the-art speakeropstelling.

Door slechts twee plafondspeakers te combineren met een subwoofer, creëren ze een clubachtige sfeer, zelfs in de drukte van een beurs.

De geluidskwaliteit is uitzonderlijk, perfect voor elk type huisfeest en bewijst opnieuw de superioriteit van Wisdom's audiosystemen.

 

Esthetiek Ontmoet Audioprestatie

De trend in de speakerindustrie verschuift naar een harmonie tussen superieure geluidskwaliteit en verfijnd design.

Fabrikanten erkennen steeds meer dat een speaker niet alleen moet klinken als een meesterwerk, maar er ook uit moet zien als een kunstobject.

Het minimaliseren van de impact op het interieur, tenzij het bijdraagt aan de esthetiek, wordt een prioriteit.

Bij Van Gils waarderen we deze evolutie en streven we ernaar om producten te leveren die zowel akoestisch als visueel verrijken.

 

Ontdek hoe de nieuwste AV-technologieën jouw zakelijke of persoonlijke omgeving kunnen transformeren.

Samen met Van Gils en onze expertise in audiovisuele innovaties kunnen onze oplossingen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze audiovisuele oplossingen op uw unieke behoeften kunnen worden afgestemd, en uw bedrijf vooruit kunnen helpen.

 
Vorige
Vorige

Thuiswerken en Productiviteit: Een Positieve Balans

Volgende
Volgende

2024 in Beeld: Audiovisuele Innovaties als Groeimotor voor Uw Onderneming